در صنعت نوشابه‌سازی از مواد شیرین کننده مانند شکر، قند انورت دکستروز،‌‏ فروکتوز، شکر مایع و در بعضی موارد از مواد شیرین کننده مصنوعی استفاده می‌شود. در کشور ما استفاده از مواد شیرین کننده مصنوعی مجاز نمی‌باشد. شکر مایع و سیروپ گلوکز با تکامل روش صنعتی هیدرولیز نشاسته اهمیت اقتصادی زیادی پیدا کرده‌اند. قند انورت نیز نوعی شربت شکر می‌باشد که در اثر حرارت دادن ساکارز در حضور اسیدها و یا آنزیم‌ها و تبدیل به گلوکز و فروکتوز تهیه می‌گردد. از شیرین‌کننده هایی که دارای ۴۲ درصد فروکتوز و ۵۱ درصد دکستروز می‌باشند نیز در صنعت نوشابه‌سازی استفاده می‌شود این مایع قندی در مقابل تخمیر می دارای مقاومت و قدرت بیشتری نسبت به سایر شیرین کننده‌ها در طول نگهداری و انبارداری می‌باشد.

 

 

 

بررسی میزان ارتباط سوالات آزمون پایانی درس جغرافیا پایه اول و دوم …

تحقیق – رشته صنایع غذایی بررسی طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه‌های غیرالکلی گازدار

سایت مقالات فارسی – رابطه بین هوش هیجانی و تعهد سازمانی با عملکرد شغلی

شیرین ,شکر ,مایع ,کننده ,استفاده ,مواد ,شیرین کننده ,مواد شیرین ,از مواد ,در صنعت ,کننده مصنوعی ,مواد شیرین کننده ,شیرین کننده مصنوعی

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

استعلام هزینه ثبت شرکت خونخوار عکس و مطالب سرگرمی جالب روزگار تنهای آموزش برنامه نویسی دانلود کتاب فاز تو فاز آخرین اخبار فرش دستباف ناجی فایل ♻️✔اندرویدکده✔♻️